Nem találja a Google?

Segítünk! Láthatóvá tesszük!KOMPLETTA WEBSTÚDIÓ

... hogy jó lapja legyen!

00 36 70 366-49-77Ingyenes szoftverek vegyesen

Kompletta Newsletter ingyenes hírlevélküldő A Kompletta Webstúdió egy szabad szoftver magyarosításával és átiratával készítette el aKompletta Newslettert, amit elsősorban kisvállalkozásoknak ajánl. Nagyon egyszerűen telepíthető és használható. Próbálja ki, érdemes. Magyar nyelvű, ingyenes, egyszerű, gyors.
Innen, lehet letölteni, közvetlen link itt. Megjegyzés: Folyamatban van egy professzionális hírlevélküldő fejlesztése is, ami rengeteg funkciója mellett egyszerűen kezelhető, könnyen áttekinthető. A fejlesztést a JSystems és a Kompletta közösen végzi. Hamarosan megjelenik...
ingyenes webszerver, USB webszerver Honlap fejlesztése, programok tesztelése, PHP scriptek futtatása és egyéb olyan alkalmakkor, mikor szerverre lenne szükségünk, nagy segítség lehet egy hordozható, egyszerűen kezelhető szerver, amit gépünkön futtathatunk. Ilyen az USBWebserver, ami nagyon egyszerűen kezelhető, pendrive-ra telepíthető. A kicsomagolás után a root könyvtárba tehetjük azokat a fájlokat, amiket egyébként a public_html-be tennénk.(Beállítható más könyvtár is!)
Futtassuk a programot és hálásan gondoljunk fejlesztőjére.
Letölthető a Kompletta Webstúdió szerveréről innen, vagy az eredeti honlapról innen.
ingyenes XML, SWF fájl szerkesztő A Swix egy ügyes kis program. Használatával flash, SWF fáljokat írhatunk át, módosíthatunk, tesztelhetjük művünket, illetve menthetjük le XML formátumban. Hasznos lehet SWF fájlok kisebb átalakítására.
A program letölthető a Kompletta Webstúdió szerveréről innen, vagy az eredeti honlapról, innen.
És íme egy fájl, amin ki is próbálhatjuk a Swixet. Egy egyszerű flash óra. Beilleszthető bármelyen weblapba.
Az SWF fájl letölthető a Kompletta Webstúdió szerveréről innen.
Ha nem boldogulna a beillesztéssel, vegye fel a kapcsolatot velünk. Segítünk.
DWG converter, konverter, ingyenes DWG fájl átalakító PDF formátumra Gyakori probléma, hogy valamilyen CAD programmal készült DWG vagy DXF rajzot kell átalakítani PDF formátumra. Az Any DWG to PDF converter ezt ingyen megteszi. Az ingyenes verzióról tudnunk kell, hogy egy alkalommal három rajzot alakít csak át, de a program újraindításával további átalakítások lehetségesek, hármasával. Arra is jó figyelni, hogy az átalakítás során fehér lesz a háttér.
A program letölthető a Kompletta Webstúdió szerveréről innen.
Egyéb DWG, DXF átalakító programok az eredeti honlapon itt találhatók.


honlapszerkesztő programokKompletta Webstúdió