Nem találja a Google?

Segítünk! Láthatóvá tesszük!KOMPLETTA WEBSTÚDIÓ

... hogy jó lapja legyen!

00 36 70 366-49-77Tartalomkezelők, honlapkészítők ingyen

wordpress-logo, ingyenes szoftverek

A tartalomkezelők sorát egy blogmotorral kell kezdenünk. Nem csak azért mert talán a legelterjedtebb, hanem azért is, mert tapasztalataink szerint szereti a Google.
Ez a WordPress, ami népszerűségét elsősorban könnyű kezelhetőségének köszönheti.
Magyar változat letölthető innen.
Érdemes ezen az oldalon szétnézni. Eredeti honlap itt.
Előre telepített WordPress tárhely: 1 GB 1.200,- Ft/hó
Joomla!

A Joomla! a legelterjedtebb, legismertebb tartalomkezelő (CMS).
Természetesen ez is ingyenes, a fejlesztése folyamatos, rengeteg sablon, kiegészítő van hozzá. Itt érdemes keresgélni. Gyakorlatilag bármilyen honlap elkészíthető vele.
Eredeti honlap itt, a magyar honlap és letöltés innen (is) lehetséges.
Előre telepített Joomla tárhely: 1 GB 1.400,- Ft/hó

CMS Made Simple tartalomkezelő A CMS Made Simple egy könnyen kezelhető tartalomkezelő. Viszonylag gyorsan lehet vele honlapot készíteni, egyszerű szövegszerkesztő tudással boldogulhat vele bárki. Modulokkal bővíthető.
Eredeti honlap itt. Demó oldal elérhető itt.
Monstra tartalomkezelő A Monstra tartalomkezelőnél egyszerűbb talán nincs is. Cégbemutató honlapok (microsite) elkészítéséhez ideális.
Eredeti honlap itt. Demó oldal elérhető itt.
Ezt a tartalomkezelőt is ingyen telepítjük megrendelőinknek!
Kompletta Webstúdió - ingyenes szoftverek Ne feledje: tárhelyre is szüksége lesz! A Kompletta Webstúdió által adott webtárhelyről itt olvashat,
árat is itt talál.
Szívesen ajánlottunk volna még tartalomkezelőket, azonban a legnagyobakkal érdemes indítani, ha valaki ilyesmire szánja rá magát. Ezeknek van a legjobb dokumentációja, a legtöbb sablonjuk. Ezekhez találunk könnyedén fórumokat, ezeket ismerheti a szomszéd is. Ha mégis úgy dönt, hogy valami kevésbbé ismert tartalomkezelőt próbálna ki, akkor nézzen szét ezen az oldalon, itt ki is próbálhatja kiválasztottját.

Érdemes néhány szót ejteni a biztonságról a tartalomkezelők kapcsán! Az utóbbi időben megszaporodtak azok a hacker támadások, amelyek elsősorban olyan oldalak ellen irányulnak, amiket valmilyen jól ismert tartalomkezelővel készítettek (Joomla! WordPress). A Kompletta Webstúdió igyekszik a lehető legnagyobb körültekintéssel alkalmazni a tartalomkezelőket, a lehető legbiztonságosabbá tenni az ezekkel készített weblapokat, de sokkal biztonságosabb megoldásokat is alkalmazunk webfejlesztéseink során, elkerülve a hacker támadások lehetőségét is.
Ha biztonságossá szeretni tenni honlapját, vegye fel velünk a kapcsolatot! Segítünk! Sok sikert!


ingyenes tartalomkezelők, honlapkészítőkKompletta Webstúdió